Nové internetové stránky PSNV

Pracovní společnost nástavkových včelařů již delší dobu plánovala nové provedení internetových stránek. V průběhu letoší zimy se konečně podařilo nové internetové stránky připravit k použití.

Cílem PSNV-CZ byl zachovat náš tzv. zlatý fond dborných článků převážně z pera již zesnulého přítele Jindřicha Boháče. Jsou to překlady nebo autorské články, na jejichž základě byla naše společnost založena. Články popisují jednoduché včelaření a postupy s využitím moderních kompatibilních úlových systémů.

Byl změněn nejen vzhled, ale také struktura a možnost dalšího využití stránek pro informaci a komunikaci s registrovanými uživateli. Stránky nám umožní realizaci tzv. elektronické kanceláře. To ve výsledku znamená i rychlejší a efektivní komunikaci s našimi členy. V průběhu ještě letošního roku si tak budou moci registrovaní členové v „Privátní sekci“ zjistit své členské číslo, variabilní symbol a informace o zaplacení členských příspěvků a některá další interní sdělení.

Systém ještě není dopracován úplně, ale již nyní je funkční a je využíván.

Možnosti nových stránek

  • Co tedy mohou uživatelé našich stránek očekávat již nyní?
  • Přehlednost a nový atraktivní vzhled
  • Možnost on-line přihlášek (první etapa tvorby elektronické kanceláře)
  • Po přidělení statusu „autor“ možnost přímo vkládat články na náš web. Zájemci o publikace článků naleznou podrobnější informace přímo na webu.
  • Plány připravovaných akcí a aktuální oznámení
  • Propojení webu s dalšími našimi weby a projekty (Moderní včelař, VMS, Letní škola nástavkového včelaření)


kolektiv autorů webu