Časopis Moderní včelař na stáncích

Tisková zpráva

9. listopadu 2015

 

Časopis Moderní včelař na stáncích                                    

Od začátku listopadu se nabídka tiskovin na novinových stáncích po celé České Republice rozšířila o časopis Moderní včelař. Vychází v ČR již od r. 2004 a jedná se o první titul s včelařskou tematikou dostupný nejen členům včelařských spolků a předplatitelům, nýbrž i široké veřejnosti.

 

Moderní včelař je odborný dvouměsíčník vydávaný Pracovní společností nástavkových včelařů CZ, z. s. Zabývá se širokým spektrem témat z oblasti vědy a výzkumu, věnuje se provozním metodám včelaření, apiterapii, kvalitě včelích produktů i včelařskému marketingu.

 

Letošní páté číslo se v listopadu premiérově dostává do distribuce na cca tisícovce prodejních míst v ČR. Hlavní téma Žena a včela se z několika úhlů podívá na zoubek fenoménu žen-včelařek, které pomalu proměňují tvář oboru, který byl dosud mylně považován za typicky mužský.

 

Jako bonus pro první z řad zákazníků vybraných novinových stánků je do časopisu vložena skládačka o všem, co možná nevědí o medu, informace vztahující se k  150. výročí vynálezu medometu, tedy v současnosti nepostradatelného zařízení k získávání medu, a také předplatní karta časopisu Moderní včelař.

 

Kontaktní osoba:  Ing. Petr Texl, ředitel kanceláře PSNV-CZ, z. s.,  728 717 375, reditel@psnv.cz

 


 

Poznámka pro editory:

Pracovní společnost nástavkových včelařů CZ sdružuje více než 700 včelařů i zájemců o obor. Pro včelaře tu je od roku 2000. Za dobu svého působení pozitivně ovlivňuje obor včelařství v České republice a řady jejích členů i příznivců se rozrůstají. Propagace jednoduchých a udržitelných metod včelaření je od samého počátku prioritou sdružení. To se projevuje tématy i přístupem lektorů na vzdělávacích akcích pořádaných společností a rovněž při vydávání včelařského časopisu Moderní včelař.

 

www.psnv.cz

www.modernivcelar.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                               

 

 

 

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normální tabulka"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}